ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ήρθε η στιγμή να τιμήσουμε τον κορυφαίο παράγοντα»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τιμά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, δίνοντας το όνομά του στο κλειστό της Λεωφόρου, με τον Ηλία Μιχαλαριά, να δηλώνει ότι ήρθε η στιγμή να τιμηθεί ο μεγαλύτερος εν ζωή παράγοντας.

«Ήρθε η στιγμή να τιμήσουμε τον κορυφαίο παράγοντα»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ώστε να δοθεί το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου στο κλειστό της Λεωφόρου έχει παρθεί εδώ και ένα χρόνο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ήρθε η στιγμή να τιμηθεί ο κορυφαίος παράγοντας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ήταν ομόφωνη. Την έχουμε πάρει εδώ και έναν χρόνο απλώς προσπαθούσαμε να βρούμε το κατάλληλο τρόπο για να το βγάλουμε προς τα έξω. Θέλαμε το κάνουμε έκπληξη και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα γενέθλια του συλλόγου. Απλώς τώρα κρίναμε ότι ήρθε η στιγμή να τιμήσουμε το κορυφαίο παράγοντα.

Έχουμε λάβει την απόφαση να τιμούμε όλους τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Που είναι σύμβολα αποδεκτά από όλους τους Παναθηναϊκούς. Ένας από αυτούς είναι και ο κ.Παύλος. Πριν από 1,5 χρόνο όταν βάλαμε την πλάκα του Φέρεντς Πούσκας διαπιστώσαμε ότι είναι ωραίες γιορτές. Σκεφτήκαμε ότι ο Τάφος του Ινδού θα λέγεται πάντα έτσι. Και πως δεν έχει όνομα. Και έτσι πήραμε την απόφαση.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βλέπετε υπάρχουν ιστορίες πολλές με τον κ.Παύλο στο γήπεδο αυτό, ή εικόνες να κάθεται στο δωματιάκι επάνω και να βλέπει από εκεί τις προπονήσεις των εφηβικών ομάδων. Δεν το σκεφτήκαμε… Ήταν πολύ εύκολο μετά από αυτά. Το όνομα μας ήρθε αμέσως. Δεν τον έχουμε ενημερώσει προσωπικά… Θεωρούσαμε ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σήμερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.