ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νικητής ο Χαραλαμπόπουλος στη Λιλ (Vids)

Νικητής αναδείχτηκε (87-82) ο Bασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έλαβε μέρος στο φετινό U18 All Star Game, που φιλοξενήθηκε στο «Πιερ Μορουά» της Λιλ.

Νικητής ο Χαραλαμπόπουλος στη Λιλ (Vids)

Την ευκαιρία να… τσεκάρουν τις δυνάμεις τους είχαν μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, με τόπο διεξαγωγής τη Λιλ.

Έτσι, τα νεαρά ταλέντα κλήθηκαν να δοκιμαστούν στο ίδιο παρκέ απέναντι στους συνομήλικους τους. Στην εν λόγω διοργάνωση, βρέθηκε και 18άχρονος φόργουορντ, που έδωσε το παρών στον αγώνα ανάμεσα στους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 1997.

Πρόκειται για τον δικό μας, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος στο παιχνίδι πέτυχε 7 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 22′ συμμετοχής.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, αναδείχτηκε Ιταλός φόργουορντ, Λεονάρντο Τοτέ, καθώς πέτυχε 23 πόντους, ενώ αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Βάνια Μαρίνκοβιτς με 17. Επίσης νταμπλ-νταμπλ σημείωσε ο Γάλλος, Γκομπό (14 π., 12 ριμπ.).

Ο Έλληνας παίκτης αγωνίστηκε με την ομάδα των «κόκκινων», όπου επικράτησαν των «μαύρων» με 87-82.

Δεκάλεπτα: 17-16, 42-38, 61-65, 87-82.

Κόκκινη Ομάδα: Μπλατ 6 (6 ασ.), Ντιλίκινα 13 (8 ασ.), Μέσιτσεκ 7, Μπράντμαρκ, Κοχς 5, Λόπεθ 6, Χαραλαμπόπουλος 7, Τοτέ 23, Ζαν 4, Ζούμπατς 14, Σιόμπεργκ.

Μαύρη Ομάδα: Αλ 2, Τσάραπιτς 10, Μαρίνκοβιτς 17, Μουσίντι 7, Λοπάτιν, Πολαντχανλί 4, Σλάβιτσα 11, Γκομπό 14 (12 ριμπ.), Σίμανιτς 6, Πουρσλ, Ζίζιτς 11.

Δείτε τα παρακάτω video:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...