ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

H Παναθηναϊκή Συμμαχία σε στέλνει στο Allou!Fun Park!

Το Allou!Fun Park προσφέρει στα μέλη της Παναθηναϊκής συμμαχίας 20% εκπτωση στην τιμή του Allou! Day Pass.

H Παναθηναϊκή Συμμαχία σε στέλνει στο Allou!Fun Park!

Την ευκαιρία να συνδυάσουν όσοι είναι μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως, φαγητό και βόλτα, καθώς το Allou! Fun Park προσφέρει με ισχύ έως και  30/6 έκπτωση 20%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Allou! Fun Park με τα δύο πάρκα Allou! και Kidom αποτελεί όλο το χρόνο τον πιο fun προορισμό διασκέδασης συγκεντρώνοντας νέους κάθε ηλικίας. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, φαγητό, βόλτα, σε ένα πανέμορφο καταπράσινο, ασφαλές περιβάλλον, καθώς το Allou! Fun Park έχει βραβευτεί από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV Hellas για τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια μέσω τακτικών ελέγχων ορθής και ασφαλούς λειτουργίας.

 Ειδικά για τα μέλη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

20% Έκπτωση στην τιμή του Allou! Day Pass

Όροι παροχής έκπτωσης:

Η εξαργύρωση πραγματοποιείται από τα ταμεία του Allou! Fun Park και ισχύει έως τις 30/6/2016.

Ο τρόπος αναγνώρισης δικαιούχου για τις εκπτώσεις στα ταμεία του πάρκου, είναι η επίδειξη κάρτας μέλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2015-2016, «Green», «Silver», «Gold», «Diamond», «VIP»

Η έκπτωση είναι προσωπική, ισχύει μόνο για τον δικαιούχο και για μέλη της οικογένειας του, έως 4 Allou! Day Pass στο σύνολο, ανά κάτοχο, ανά ημέρα.

Η έκπτωση γίνεται στην τρέχουσα τιμή, με στρογγυλοποίηση προς την πλησιέστερη μονάδα.

H έκπτωση δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές του πάρκου

Κηφισού & Πέτρου Ράλλη – 18233 Αγ. Ι. Ρέντης

Τηλέφωνο: 210 8092888

www.allou.gr

www.facebook.com/AllouFunPark

www.facebook.com/Kidomgr

– See more at: http://www.paomprosta.gr/el/content/allou-fun-park-0#sthash.ot3mq2yL.dpuf».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.