ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έρχεται… φορτσάτος ο Καλάθης!

Μόνο μία... μικρή γεύση ήταν οι εμφανίσεις του Νικ Καλάθη στο Eurobasket με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος καθώς ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».

Έρχεται... φορτσάτος ο Καλάθης!

Άκρως ικανοποιητική κρίνεται η παρουσία του Νικ Καλάθη με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket 2015.

Η συμμετοχή του πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού στην  «γαλανόλευκη» αποδείχτηκε σημαντική, γεγονός που το… μαρτυράνε και τα στατιστικά του στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα ποσοστά του Καλάθη με το επίσημο site του Eurobasket:

Δίποντα: 19/36-52,8%

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.793 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίποντα: 11/28- 61,1%

Ελεύθερες  βολές: 8/12-66.7%

Aσίστ: 42

Κλεψίματα: 6

Συνολικοί πόντοι στην διοργάνωση: 79 σε 201 αγωνιστικά λεπτά.

Πέραν των ποσοστών ο Νικ Καλάθης, έδειξε ηγετικό ρόλο σε κρίσιμα σημεία με το εθνόσημο στο στήθος.

Τα… σκήπτρα στον Καλάθη!

Πλέον, ο Έλληνας πλέι μέικερ, αναμένεται να… τραβήξει «κουπί» στον Παναθηναϊκό, καθώς θα αναλάβει τα… ηνία, μετά και την ολοκλήρωση ενός μεγάλου κεφαλαίου τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος ανακοίνωσε πως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα… κρεμάσει τη φανέλα του.

Έτσι, όλα τα… φώτα θα πέσουν πάνω στον Καλάθη από τον οποίο περιμένουμε να δούμε πολλά πράγματα μέσα στα…παρκέ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...