Ποδόσφαιρο

«Πράσινα» βλέμματα σε επιθετικό!

Οι σκέψεις για πώληση του Νίκου Καρέλη δεν έχουν φύγει από το «μυαλό» των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του πιθανού αντικαταστάτη του ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το ενδεχόμενο πώλησης του Νίκου Καρέλη, αλλά και την αναζήτηση του -πιθανού- αντικαταστάτη του έχουν αρχίσει ήδη να… εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Οι  άνθρωποι του «τριφυλλιού» ενόψει  και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, συλλέγουν πληροφορίες για την απόκτηση επιθετικού, καθώς δεν αποκλείεται η πιθανή πώληση του Νίκου Καρέλη.

Μάλιστα, σε περίπτωση που έρθει εκ νέου πρόταση στα επίπεδα των χρημάτων που έδινε η Γκενκ, ήτοι στα 3,5 κατ. ευρώ, τότε δεν είναι διόλου απίθανο, οι «πράσινοι» να την αποδεχτούν, επουλώνοντας με αυτό τον τρόπο και  ο οικονομικό πλήγμα που υπέστη ο σύλλογος με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», στον Παναθηναϊκό έχουν την ενημέρωση ότι τον Γενάρη θα έρθουν νέες προτάσεις για τον 23χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Exit mobile version