ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αναχώρησαν οι «πράσινες» για Βυρηττό!

Με προορισμό το Λίβανο και τη συμμετοχή της σε ακόμη ένα διεθνές τουρνουά αναχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Αναχώρησαν οι «πράσινες» για Βυρηττό!

Λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή της στο «Δ. Μούρτος», η γυναικεία ομάδα μπάσκετ  του Παναθηναϊκού αναχώρησε σήμερα(19/9) το πρωί για το Λίβανο, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Βeirut Internatiotal tournament», που θα διεξαχθεί στη Βυρηττό 20-24 Σεπτεμβρίου.

Πλην του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά θα πάρουν μέρος  η «οικοδέσποινα», Αλ Ριάντι, η σλοβενική ΖΖΚ Ατλέτ και η  Μπάντελ 1862 απ’ τη FYROM.

Το πρόγραμμα των αγώνων για τις «πράσινες»  θα ξεκινήσει αύριο(20/9) στις 3.30μ.μ. με αντίπαλο την Μπάντελ, ενώ τη Δευτέρα (21/9) στις 5.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν την Αλ Ριάντι και την Τρίτη στις 3.30 μ.μ. την ΖΚΚ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, σε περίπτωση πρόκρισης θα αγωνιστούν στον ημιτελικό, όπου έχει προγραμματιστεί για της  23  Σεπτεμβρίου, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα αργότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.