ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Γάτας

Στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παραπέμπεται ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας, μετά από ενέργειες του ΠΣΑΤ.

Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Γάτας

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ παραπέμπεται για την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό σχολιάζοντας την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Μάρκους Μπεργκ.

Η επιστολή του ΠΣΑΤ προς το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ

Προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ σας διαβιβάζει καταγγελία για ανάρτηση του συναδέλφου Άρη Γάτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,(επισυνάπτεται) η οποία εμπεριείχε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, που δεν αρμόζουν σε δημοσιογράφο της Κρατικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.

Αντιλαμβάνεστε ότι, τέτοιες αναφορές δημιουργούν πρόβλημα και και δεν εκφράζουν το σύνολο των αθλητικών συντακτών της Κρατικής Τηλεόρασης και σας παρακαλούμε να πράξετε τα δεόντα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE