ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρακόσεβιτς: «Μεγάλος προπονητής ο Τζόρτζεβιτς»

Τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, εκθείασε ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, μέσω twitter.

Ρακόσεβιτς: «Μεγάλος προπονητής ο Τζόρτζεβιτς»

Ο πρώην διεθνής Σέρβος, με διπλό… τιτίβισμα, χαρακτήρισε επιτυχία την 4η θέση της Σερβίας στο Eurobasket, τονίζοντας πως με τον Μαριάνοβιτς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για τους «πλάβι».

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του «Σάλε», χαρακτηρίζοντας τον μεγάλο προπονητή.

«Η τέταρτη θέση στην Ευρώπη δεν είναι αποτυχία. Είναι μια χαρά, ενώ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα εάν είχαμε τον Μαριάνοβιτς. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά, πάμε μπροστά!!!», «Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ο “Σάλε” (σ.σ. Τζόρτζεβιτς) μετά το τέλος του παιχνιδιού, αγκάλιασε και ασπάστηκε όλους τους παίκτες του. Τι μεγάλος προπονητής…», ήταν τα δύο tweets, του Ρακόσεβιτς.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...