ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Θα παλέψουμε για τους Ολυμπιακούς αγώνες»

Στο γεγονός πως η ομάδα του ενδεχομένως δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια για να τελειώσει το τουρνουά, στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, τη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του μικρού τελικού.

Τζόρτζεβιτς: «Θα παλέψουμε για τους Ολυμπιακούς αγώνες»

Ο προπονητής των «πλάβι», συνεχάρη τη Γαλλία, ενώ τόνισε πως η Σερβία θα προσπαθήσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόρτζεβιτς:

«Ο Μάρκοβιτς είναι η καρδιά της ομάδας και γι’ αυτό βρίσκεται εδώ στη συνέντευξη Τύπου. Όλοι λυπούμαστε για το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. 

Θα ήθελα να συγχαρώ τη Γαλλία για το μετάλλιο, αλλά και για τη διοργάνωση. Επίσης, συγχαίρω την ομάδα μου που πάλεψε. Ενδεχομένως να μην είχαμε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσουμε θετικά το τουρνουά. Έτσι, πλέον, κατανοούμε πλήρως τι σημαίνει η προετοιμασία, αλλά και η φυσική κατάσταση των παικτών.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Την επόμενη χρονιά θα έρθουμε με περισσότερη επιθυμία και θα παλέψουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τη μία φορά χάνεις, την άλλη νικάς, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...