ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πριμ και εμπιστοσύνη από Αλαφούζο

Εξτρα πριμ 50.000 ευρώ σε κάθε παίκτη, σε περίπτωση πρωταθλήματος, έταξε ο Γιάννης Αλαφούζος, που εξέφρασε τη στήριξή του στην ομάδα.

Πριμ και εμπιστοσύνη από Αλαφούζο

Στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να στηρίξει ψυχολογικά τους παίκτες και να τους μιλήσει, μια ημέρα μετά την ομιλία του Γιάννη Αναστασίου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε το πρωτάθλημα, έταξε εξτρά πριμ σε περίπτωση κατάκτησής του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι περνάμε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως, είμαστε ομάδα και οι ομάδες πρέπει ενωμένες να διαχειρίζονται τις κρίσεις και να τις ξεπερνούν. Ετσι θα κάνουμε κι εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο, τι έγινε, έγινε. Κάναμε όλοι λάθη, μας δεν γυρίζει κάτι πίσω. Πρέπει να προσπαθήσουμε  με όλες μας τις δυνάμεις και να παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση. Για εμάς, για την ομάδα και για τον κόσμο που μας έχει στηρίξει», είπε, αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος για να προσθέσει:

«Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε. Πρέπει να παλέψουμε για να το κατακτήσουμε και αν το καταφέρουμε κάθε παίκτης θα πάρει 50.000 ευρώ έξτρα πριμ .Προχωράμε μπροστά. Εχω εμπιστοσύνη σε εσάς και το τεχνικό τιμ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.