Παρασκήνια

Η… παραλίγο συνάντηση με τον Γιαννάκη και η πρόβα του Στόγιαν

Η… παραλίγο συνάντηση με τον Γιαννάκη και η πρόβα του Στόγιαν

Για λίγα μόλις λεπτά δεν έσμιξαν ο Στόγιαν Βράνκοβιτς με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την άφιξη του Κροάτη στην Ελλάδα, για την εκδήλωση της Τετάρτης.

Λίγα λεπτά πριν την άφιξη του «Στόικο», ένας παλιός του συμπαίκτης, με τον οποίο «σήκωσαν» μαζί την κούπα του ’96, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, εμφανίστηκε από τις πύλες αφίξεων του αεροδρομίου.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ομοσπονδιακός προπονητής και κόουτς του Ολυμπιακού, τα είπε σε πολύ ευχάριστο κλίμα με τον γνωστό και χρόνια φωτογράφο του Παναθηναϊκού Βαγγέλη Στόλη, με τον οποίο γνωρίζονται από πολύ παλιά.

Ο «Δράκος» ρώτησε για ποιο λόγο βρίσκονταν εκεί οι δημοσιογράφοι και αφού χαμογέλασε στο άκουσμα του ονόματος του Στόγιαν, είπε «καλώς να τον δεχτείτε», ενώ φεύγοντας αφού χαιρέτησε όσους βρίσκονταν εκεί, ευχήθηκε να γίνει μια καλή γιορτή την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Η πρόβα του Στόγιαν στα ελληνικά…

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω της κάμερας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λέγοντας στα ελληνικά: «Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη».

Ωστόσο αυτό δεν ήταν τόσο… εύκολο όσο ακούγεται, καθώς ο «Στόικο» έπρεπε να κάνει πρόβα… πριν το βίντεο και παρόλο που δυσκολεύτηκε λίγο στη λέξη «ΟΑΚΑ», τελικά τα είπε μια χαρά και… ελληνικά!

Exit mobile version