ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Μεγάλη τιμή για εμένα που ζω στον Παναθηναϊκό»

«Ο Παναθηναϊκός τιμά και αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών του και αυτό το γεγονός δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου», είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αυριανής (23/9) εκδήλωσης στο ΟΑΚΑ.

Αλβέρτης: «Μεγάλη τιμή για εμένα που ζω στον Παναθηναϊκό»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος θα είναι ο ένας εκ των τιμώμενων προσώπων της αυριανής γιορτής (23/9) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μίλησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας για ακόμη μια φορά, την αγάπη του τόσο στην ομάδα του Παναθηναϊκού, όσο και στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ο καθένας από μας που παίζει σε μία ομάδα για πολλά χρόνια και ζει έντονες στιγμές επιτυχίας και κάποιες ελάχιστες κακές στιγμές, δημιουργεί δεσμούς φιλίας που αντέχουν στο χρόνο. Βλέποντας παλιούς φίλους και συμπαίκτες τα συναισθήματα να είναι πολύ έντονα και όμορφα, σαν να μην πέρασε μια μέρα κι ας άσπρισαν τα μαλλιά μας, κι ας είναι εμφανή τα σημάδια του κόσμου.

Είναι τιμή για εμάς και όχι μόνο για εμάς αλλά και για άλλα παιδιά που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό δείχνει το μεγαλείο της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο οποίος τιμά και αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών του. Είναι μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια η οποία με μεγάλη χαρά άκουσα ότι θα συνεχιστεί.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να την απολαύσουμε όλοι μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα που ζω σε αυτή την ομάδα, να δω τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο οποίος στήριξε και κράτησε ψηλά τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια. Θα βραβευτεί έτσι όπως του αξίζει. Έδωσε πολλά στον ελληνικό αθλητισμό. Έχω την τύχη να έχω παίξει με τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά.

Για μένα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα το παρελθόν. Eλπίζω να απολαύσουμε την βραδιά Ο κάθε ένας έχει τη δική του συνεισφορά και έχει γράψει τη δική του ιστορία. Όταν ήρθα στην ομάδα, οι επιτυχίες δεν ήταν τέτοιες, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου ο Παναθηναϊκός έγινε τοπ.

Ο κοινός παρανομαστής είναι αγάπη της διοίκησης και οι συνθήκες που δίνουν στους αθλητές, ώστε να μπορούν να φτιάξουν ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες, το κλίμα που είχαμεκαι θα έχουμε είναι μία κληρονομικά που περνάει γενιά σε γενιά. Θα ήταν ενδιαφέρον να βρούμε μία δωδεκάδα απο όλους αυτούς που έχουν περάσει και θεωρούμε ότι είναι κορυφαίοι. Να επιλέγαμε 12 παιδιά και να τους βλέπαμε να παίζουνε». 

Όσο για τη θέση του ως διευθυντής των Ακαδημιών και τους στόχους που έχει θέσει, είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήταν παράσημο όλης της προσπάθεια, όχι μόνο δικό μου, αν μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιους αθλητές που θα μας κάνουν υπερήφανους να μπούμε σε μία διαδικασία παραγωγής, όπου θα αποφέρει καρπούς, όχι μόνο σαν παίκτεςμ αλλά σαν ανθρώπους στην κοινωνία».

Φωτογραφία: Β. Στόλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.