ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπερήφανοι για όσα έζησαν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού

Υπερήφανοι που βρίσκονται στην κορυφαία πεντάδα του Παναθηναϊκού δήλωσαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου οι Στόγιαν Βράνκοβιτς, Αντώνης Φώτσης και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Υπερήφανοι για όσα έζησαν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού

Οι τρεις… αστέρες του Παναθηναϊκού μίλησαν για την αυριανή μεγάλη γιορτή του ΟΑΚΑ, δηλώνοντας ότι είναι υπερήφανοι, αλλά και ευγνώμονες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπαν στη συνέντευξη Τύπου:

Στόγιαν Βράνκοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και που βλέπω τον παλιό μου συμπαίκτη και φίλο, Φραγκίσκο Αλβέρτη αλλά και τα άλλα παιδιά. Είμαι περήφανος που είμαι στην πεντάδα του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη τιμή που επιλέχθηκα σε αυτή την ομάδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αυτή η ομάδα ήταν πάντα κοντά στους παίκτες σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό έβλεπα τον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο να βρίσκεται πάντα δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Το ίδιο και ο αδερφός του. Θεωρώ ότι η τάπα στον τελικό του 1996 ήταν η πιο σημαντική για μένα, αλλά υπήρχαν και άλλες σπουδαίες στιγμές με τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια. Θυμάμαι πώς χάθηκε η μπάλα και έτρεξα να κόψω, ευχαριστώ το Θεό που το έκανα».

Αντώνης Φώτσης: «Εγώ θα ήθελα να πω ότι είναι μεγάλη τιμή ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, τόσο καιρό η ομάδα κάνει τεράστια δουλειά. Όσα χρόνια βρισκόμαστε εδώ και εγώ και οι άλλοι παίκτες έχουμε δώσει τα πάντα. Πάντα δίναμε το 100% και είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος το βλέπει αυτό μας συμπαραστέκεται και είναι δίπλα μας. Αύριο θα είναι μια ωραία μέρα και θα το χαρούμε. Όλοι στέκονται στα λεφτά που έχει ξοδέψει για την ομάδα ο κ. Γιαννακόπουλος. Ο κύριος Παύλος ποτέ δεν το έβλεπε έτσι. Δεν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σαν επιχείρηση. Το έκανε γιατί το ήθελε. Κι εμάς δεν μας έβλεπε σαν παίκτες που περίμενε να του επιφέρουν αποτελέσματα και χρήματα στην επένδυσή του. Πάντα ήταν δίπλα μας και μας στήριζε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Είναι μεγάλη τιμή και για μένα. Ευχαριστώ τον κόσμο που εκτίμησε την προσπάθειά μας. Θα περάσουμε πολύ όμορφα. Ο κόσμος θα δει την ομάδα που τίμησε τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, αλλά και την ομάδα που θα τιμήσει τον Παναθηναϊκό τη φετινή περίοδο. Ελπίζω να περάσουμε όλοι καλά και να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο κύριος Παύλος πάντα όταν με έβλεπε με ρώταγε συνέχεια τι κάνει η μάνα μου και ο πατέρας μου. Από εκεί καταλαβαίνετε τι άνθρωπος είναι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...