ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κατσογιάννης: «Μόνο η αρχή η αυριανή γιορτή»

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο διευθυντής της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε λόγω της αυριανής(23/9) γιορτής του ΟΑΚΑ.

Κατσογιάννης: «Μόνο η αρχή η αυριανή γιορτή»

H αυριανή γιορτή θα είναι μόνο η αρχή, είπε χαρακτηριστικά, ο διευθυντής λειτουργίας του Παναθηναϊκού, Ηλίας Κατσογιάννης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/9).

Ηλίας Κατσογιάννης (διευθυντής λειτουργίας ΚΑΕ):

«Είναι χαρά και τιμή να καθόμαστε μπροστά σε ιερά τέρατα του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσω τι σημαίνει το “Honouring our legacy”. Αυτή η αυριανή γιορτή είναι μόνο η αρχή. Έχουμε στόχο να φτιάξουμε μία σειρά εκδηλώσεων, για να τιμούμε την κληρονομιά, τους μύθους, όλες τις προσωπικότητες που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό.

Αυτή αύριο θα είναι η αρχή, όπου θα βραβευτούν οι πέντε καλύτεροι αθλητές που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό ανά θέση, με βάση την ψηφοφορία του κόσμου. Φυσικά η κορύφωση της βραδιάς θα είναι η ονομασία του κλειστού της Λεωφόρου σε “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Θα είναι ένα μεγάλο θέαμα, αφού οι πέντε αυτοί μύθοι θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να θυμηθεί τα παλιά. Θα γίνει παρουσίαση των videos. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και από την κίνηση των εισιτηρίων. Είμαι βέβαιος ότι η σειρά των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσει την αυριανή εκδήλωση θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Ελπίζω όλοι αύριο που θα έρθουν να καταλάβουν τι σημαίνει η ιστορία του Παναθηναϊκού».

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 6.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φωτογραφία: Β. Στόλης

loading...