ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κατσογιάννης: «Μόνο η αρχή η αυριανή γιορτή»

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο διευθυντής της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε λόγω της αυριανής(23/9) γιορτής του ΟΑΚΑ.

Κατσογιάννης: «Μόνο η αρχή η αυριανή γιορτή»

H αυριανή γιορτή θα είναι μόνο η αρχή, είπε χαρακτηριστικά, ο διευθυντής λειτουργίας του Παναθηναϊκού, Ηλίας Κατσογιάννης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/9).

Ηλίας Κατσογιάννης (διευθυντής λειτουργίας ΚΑΕ):

«Είναι χαρά και τιμή να καθόμαστε μπροστά σε ιερά τέρατα του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσω τι σημαίνει το “Honouring our legacy”. Αυτή η αυριανή γιορτή είναι μόνο η αρχή. Έχουμε στόχο να φτιάξουμε μία σειρά εκδηλώσεων, για να τιμούμε την κληρονομιά, τους μύθους, όλες τις προσωπικότητες που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό.

Αυτή αύριο θα είναι η αρχή, όπου θα βραβευτούν οι πέντε καλύτεροι αθλητές που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό ανά θέση, με βάση την ψηφοφορία του κόσμου. Φυσικά η κορύφωση της βραδιάς θα είναι η ονομασία του κλειστού της Λεωφόρου σε “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Θα είναι ένα μεγάλο θέαμα, αφού οι πέντε αυτοί μύθοι θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να θυμηθεί τα παλιά. Θα γίνει παρουσίαση των videos. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και από την κίνηση των εισιτηρίων. Είμαι βέβαιος ότι η σειρά των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσει την αυριανή εκδήλωση θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Ελπίζω όλοι αύριο που θα έρθουν να καταλάβουν τι σημαίνει η ιστορία του Παναθηναϊκού».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.480 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φωτογραφία: Β. Στόλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...