ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Συνάδελφε ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!

Ναι, σε σένα μιλάω. Εσύ, που άνοιξες να διαβάσεις αυτό το κομμάτι. Μην παριστάνεις τον αδιάφορο, ότι δήθεν δεν σε αφορά. Ο επόμενος που θα τις φάει είσαι εσύ, εγγυημένα! Δεν γλιτώνεις με τίποτα, φίλε μου! Και φταις εσύ, εγώ, όλοι μας.

Συνάδελφε ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!

Οι αθλητικοί συντάκτες χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Α) Οι στημένοι, αυτοί που πληρώνονται για να γράφουν ό,τι τους υπαγορεύουν.

Β) Οι χέστες, αυτοί που γράφουν ό,τι τους υπαγορεύουν, χωρίς όμως να πληρώνονται. Το κάνουν επειδή φοβούνται.

Γ) Οι αδιάφοροι, αυτοί που δεν είναι ούτε στημένοι, αλλά ούτε και ιδιαίτερα χέστες. Απλά επιλέγουν ανώδυνη δημοσιογραφία για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Δ) Οι καθαροί, αυτοί που όπου και αν δουλέψουν, ξεκαθαρίζουν απ’ την αρχή ότι δεν δέχονται εντολές και πως βασική προϋπόθεση είναι να γράφουν ό,τι θέλουν χωρίς παρεμβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.