ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πολύ καλό κλίμα μεταξύ «αιωνίων»

Σε πολύ καλό κλίμα μίλησαν οι άνθρωποι των «αιωνίων» λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης της Basket League. Ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ Θανάση Γιαννακόπουλου και Βασίλη Σπανούλη.

Πολύ καλό κλίμα μεταξύ «αιωνίων»

Λίγα λεπτά πριν την κλήρωση της Basket League μέλη των δύο ομάδων τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα.  Αρχικά, ο Τάκης Μπαλτάκος συνομίλησε για λίγα λεπτά με τον Γιώργο Αγγελόπουλου. Στη συνέχεια ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε χειραψία με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ταυτόχρονα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε χειραψία και με τον Μάνο Παπαδόπουλο. Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως ήταν ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε χειραψία και με τον Βασίλη Σπανούλη βάζοντας στην άκρη όσα είχαν γίνει.

193333

Επίσης, οι δύο άνδρες δεν έμειναν μόνο στην χειραψία καθώς υπήρχε και ολιγόλεπτη συνομιλία.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 218.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.