ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χρειάζεται θάρρος για να ζητάς συγνώμη αλλά και για να συγχωρείς»

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, αφού ευχήθηκε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα έστειλε μήνυμα ενότητας.

«Χρειάζεται θάρρος για να ζητάς συγνώμη αλλά και για να συγχωρείς»

Ο στενός συνεργάτης και φίλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου στη δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του νέου πρωταθλήματος, έστειλε μήνυμα ενότητας και καλό πρωτάθλημα χωρίς βίαιες συμπεριφορές εκφράζοντας παράλληλα και τη φιλοσοφία που έχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που αποτελεί πρωτοβουλία και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ευχαριστούμε πολύ για τη βράβευση. Το βραβείο ανήκει στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ. Να εκφράσουμε κάποια πράγματα. Στην Μάνη λένε “από τότε που βρέθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο”. Ωστόσο για  να έχεις το θάρρος να ζητάς συγγνώμη αλλά και την μεγαλοκαρδία να συγχωρείς, χρειάζεται ΔΥΝΑΜΗ.  Εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουμε τη δύναμη να ζητήσουμε συγνώμη αν κάποιους θίξαμε η αδικήσαμε, αλλά έχουμε και την δύναμη να συγχωρέσουμε αντίστοιχα. Πιστεύω ότι γίνομαι απόλυτα κατανοητός.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε κάνει μία νέα αρχή και καλούμε όλους όσοι ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, σε μια κοινή προσπάθεια προστασίας και ανάπτυξης του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε. Σε αυτήν τη προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι σύμμαχοι. Είναι υποχρέωση μας να αναβαθμίσουμε το προϊόν που λέγεται ελληνικό μπάσκετ. Να το κάνουμε πιο ελκυστικό. Να ξαναδούμε γεμάτα όλα τα γήπεδα, οικογένειες και παιδιά να παρακολουθούν τους αγώνες, να σταματήσουμε την βία, να ξαναδούμε διοικήσεις ομάδων να κάθονται μαζί και τελικά και τους φιλάθλους των δύο ομάδων να παρακολουθούν τον ίδιο αγώνα υποστηρίζοντας την ομάδα τους χωρίς ακρότητες και βίαια επεισόδια. Το βλέπουμε άλλωστε στο εξωτερικό και το ζηλεύουμε αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι καλύτεροι από εμάς, μπορούμε και εμείς να το κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως ΚΑΕ παναθηναϊκός έχουμε ήδη σταματήσει να απαντάμε σε προκλήσεις. Προσωπικά, τολμώ να πω ότι κατακρίνω οποιαδήποτε αντιπαράθεση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι μάχες πρέπει να δίνονται μέσα στο παρκέ και πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια. Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι παίκτες. Νικητής όμως θα είναι πάντα ένας, δεν μπορούμε να κερδίσουμε και οι δύο έναν αγώνα. Και ο αγώνας πρέπει να κρίνεται στο παρκέ και όχι στις δικαστικές αίθουσες με χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων. Και μετά από κάθε τέτοιο αγώνα, θριαμβευτής θα πρέπει να είναι το ελληνικό μπάσκετ.

Εκτός παρκέ δεν επιθυμούμε να έχουμε εμπλοκή με κανέναν και με τίποτα. Και αυτό το καθιστούμε σαφές. Είμαστε βέβαιοι ότι όλες οι ΚΑΕ το ίδιο ακριβώς επιθυμούν. Ας αφιερώσουμε τον πολύτιμο χρόνο μας σε κοινωνικές δράσεις, στην ανάδειξη και προβολή της ιστορίας μας,  στις ακαδημίες μας, ώστε να μάθουμε στις νέες γενιές Ελληνόπουλων την ομορφιά του μπάσκετ, την ιστορία του, την αγάπη για τον αθλητισμό και να δημιουργήσουμε πρώτα σωστούς πολίτες, σωστούς φιλάθλους και μετά καλούς αθλητές.

Με τις καλύτερες ευχές μας για μια νέα αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία για όλους μας, χωρίς ανούσιες αντιπαραθέσεις και χωρίς να δυναμιτίζουμε τα θεμέλια του πρωταθλήματος αλλά και της κοινωνίας κατ’ επέκταση, δηλώνουμε πως ΟΛΟΙ στην  ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέτοχοι, διοίκηση και λοιποί παράγοντες, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με ΟΛΟΥΣ και να δώσουμε κοινό αγώνα για να επιτευχθούν οι στόχοι που προαναφέραμε.

Καλή αγωνιστική χρονιά, με γεμάτα γήπεδα, χωρίς επεισόδια και με πολλά νέα παιδιά στις εξέδρες.

Σας ευχαριστώ πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.