ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ώρα ανάκαμψης…

Τη νίκη που θα... αφήσει στο παρελθόν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη θα επιδιώξει στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός.

Ώρα ανάκαμψης...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα «επουλώσει» τις πληγές  από τις μέτριες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα υποδεχτεί σήμερα (16:00, Novasports2) ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Αν και σε κανονικούς ρυθμούς το εν λόγω παιχνίδι  για τον«τριφύλλι» θα  έπρεπε να ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα και να κοιτάει -ήδη- τον επόμενο αντίπαλο, πλέον έτσι  όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση χρίζει άμεσης επιστροφής στις νίκες!

Όπως είναι φυσικό, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, όπου οι οπαδοί του συλλόγου στη φιλική αναμέτρηση με τον Πανελευσιακό του ετοίμασαν πανό, το οποίο έγραφε «Γιάννη, αντίο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημόσια στήριξη ωστόσο από τον πρόεδρο των «πρασίνων», Γιάννη Αλαφούζο προς το πρόσωπο του κ.Αναστασίου «πυροδότησε» το κλίμα και άπαντες αναμένουμε την  πρώτη αντίδραση του κόσμου.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο 42χρονος προπονητής αναμένεται  να παρατάξει την ομάδα στον αγώνα με τους Βοιωτούς με σύστημα 4-3-3.

Την εστία των  «πρασίνων» θα υπερασπιστεί ο Στιλ,  ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Νάνο.

Στην θέση του αμυντικού χαφ θα αγωνίζεται ο Κουτρουμπής, με εσωτερικούς μέσους τους Αμπέντ και Ζέκα.  Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται οι, Καλτσάς και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος.

Τέλος, να θυμίσουμε, πως εκτός αποστολής έμειναν οι Εσιέν, Σάντσεθ, Πέτριτς, Κότσαρης, οι οποίοι στην χθεσινή προπόνηση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα,  ενώ ο Βέμερ έκανε θεραπεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...