ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι γίγαντας των ευρωπαϊκών γηπέδων»

Η σημερινή «πράσινη» γιορτή στο ΟΑΚΑ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων, με τον Σάσα Πάβλοβιτς να κάνει ειδική αναφορά γι αυτή τη μεγάλη εκδήλωση, για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την Παρτιζάν.

Πάβλοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι γίγαντας των ευρωπαϊκών γηπέδων»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος την περσινή περίοδο ήταν η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, σήμερα θα έχει την ευκαιρία να τα πει με τους πρώην συμπαίκτες του, αλλά και με ανθρώπους της διοίκησης της σέρβικης ομάδας..

Ο 32χρονος Σέρβος γκαρντ-φόργουορντ   θα βρει απέναντι του, την πρώην του ομάδα και με αφορμή αυτό το γεγονός παραχώρησε δηλώσεις στο Novosti, όπου μίλησε για την  τέως άλλα και στην τωρινή του ομάδα, χαρακτηρίζοντας τον Παναθηναϊκό «γίγαντα της Ευρώπης».

«Είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω τόσο γρήγορα την Παρτίζαν και θα έχω την ευκαιρία να δω ξανά τους ανθρώπους της, με τους οποίους έζησα μερικές υπέροχες στιγμές», ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε μιλώντας στο Novosti, πριν αναφερθεί σε όσα αφορούν τη σερβική ομάδα:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Παρακολουθούσα τα τεκταινόμενα όσο μπορούσα από τη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που ο Νίκολα Πέκοβιτς ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και που ο Πέταρ Μπόζιτς επιλέχθηκε για τη θέση του προπονητή. Για δύο χρόνια είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πόσα ξέρει γύρω από το μπάσκετ. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων βέβαια, η Παρτίζαν θα στηριχθεί εν πολλοίς σε νεαρούς παίκτες. Ποτέ όμως μην υποτιμάτε την καρδιά της ομάδας, η οποία -πολλές φορές στη διάρκεια της ιστορίας της- απέδειξε πως ξέρει να αναγεννιέται».

Παρά τα μύρια όσα προβλήματα όμως, ουδέποτε αμφέβαλε για την ποιότητα των παραγόντων και τη βαριά φανέλα που κουβαλά η Παρτίζαν: «Ξέρεις κάτι, δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις κάθε φορά είναι να προσπαθείς για το καλύτερο. Σαφώς υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά στην καρδιά μου τίποτα δεν αλλάζει. Ο Ντούσκο Ράντοβιτς (σ.σ.: πρώην παράγοντας της Παρτίζαν) έχει πει πως “δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι ωραίο να είσαι μέλος της Παρτίζαν». Είναι πολύ ωραίο να φοράς τη φανέλα της», δήλωσε σχετικά.

Κι όταν ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό, ήταν αφοπλιστικός. «Είναι ένας γίγαντας των ευρωπαϊκών γηπέδων”, είπε για να συμπληρώσει πως “το αντιλαμβάνεσαι κάθε στιγμή. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πάντα πολύ υψηλές προσδοκίες στον σύλλογο. Έχουμε περάσει το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας και σιγά σιγά θα ενσωματωθούν οι διεθνείς. Έχουμε σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο προπονητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.