ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 93χρονος τραγουδά στην ετοιμοθάνατη γυναίκα του (vid)

Η Laura και ο Howard έζησαν μαζί για 73 χρόνια! Στη στιγμή του χωρισμού τους ο 93χρονος άνδρας τραγουδά στην ετοιμοθάνατη γυναίκα του το αγαπημένο τους τραγούδι!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 93χρονος τραγουδά στην ετοιμοθάνατη γυναίκα του (vid)

Ο Howard είναι 92 ετών. Η Laura 93. Έζησαν μαζί για 73 χρόνια! Στο βίντεο που ακολουθεί ο 92χρονος άνδρας τραγουδά στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του το αγαπημένο τους τραγούδι.

Η συγκλονιστική αυτή στιγμή έγινε μπροστά στα μάτια της εγγονής τους. Την κατέγραψε στο βίντεο και την “ανέβασε” στο προφίλ της στο Facebook.

«Στιγμές πριν το βίντεο αυτό η γιαγιά άκουσε τον παππού ότι ήταν στο δωμάτιο και ρώτησε εάν θα μπορούσε να τον αγγίξει. Ο παππούς ο οποίος δεν μπορεί να σταθεί μόνος του, αλλά αμέσως τράβηξε το αναπηρικό του καροτσάκι κοντά στο κρεβάτι για να το κάνει. Η ξαδέρφη μου τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του και τον βοήθησε σε όλο το τραγούδι», έγραψε η Έλιν Σολάρι η οποία μάλιστα έκανε γνωστές λεπτομέρειες για τη ζωή του ζευγαριού που καθιστούν ακόμη πιο συγκινητικό το βίντεο αυτό.

“Είναι το τραγούδι το οποίο της είχε τραγουδήσει όταν είχε φύγει για να πολεμήσει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και αυτό που της έδινε δύναμη. Σε οικογενειακές μαζώξεις δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο να το τραγουδούν μαζί. Μετά από πενήντα χρόνια γάμου ανανέωσαν τους όρκους τους και μάλιστα τραγούδησαν και πάλι το τραγούδι αυτό μαζί, μπροστά σε όλη την οικογένεια. Δυστυχώς η γιαγιά ήταν πολύ αδύναμη για να το τραγουδήσει αλλά δεν σταμάτησε από το να του λέει τους στίχους”.

sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.