ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο… όπως με Γκαμπάλα!

Η συνήθεια του Νάνο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, επαναλήφθηκε και στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς ο Ισπανός άνοιξε το σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Νάνο… όπως με Γκαμπάλα!

Ο Παναθηναϊκός ευτύχισε να ανοίξει το σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με σκόρερ τον Νάνο, ο οποίος θύμισε κάτι… από Γκαμπάλα.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Μπεργκ να πατάει για τον Νάνο, και τον τελευταίο με δυνατό ευθύβολο σουτ να νικάει τον Τσιντώτα, με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να κάνει λάθος εκτίμηση στη φάση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.