ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ήταν η εικόνα που θέλουμε…»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Ήταν η εικόνα που θέλουμε…»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό με 3-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρα, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να δείχνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο…

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά την απογοητευτική εμφάνιση με τον Πανιώνιο, θέλαμε να δείξουμε ότι κάνουμε μια νέα αρχή. Το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο πρώτο μέρος έχει πολλά από τα στοιχεία που θέλουμε, βάλαμε τρία γκολ, δημιουργήσαμε φάσεις. Σε γενικές γραμμές ήταν η εικόνα που θέλουμε. Στο δεύτερο η ψυχολογία να κρατήσεις το σκορ και το παιχνίδι της Κυριακής μας έκανε να τραβήξουμε φρένο. Δεν μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Κερδίσαμε, κρατήσαμε το μηδέν και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τις αλλαγές που είχε αναφέρει μετά τον Πανιώνιο, τόνισε: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Είχαμε εκτός κάποιους παίκτες. Ο Καρέλης, ο Λαγός, ο Κλωναρίδης. Έπρεπε να δούμε την κατάσταση των παιδιών και να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Ο Ράσμους ήταν σοβαρός στο παιχνίδι του, ο Ατζαγκούν είχε ενέργεια, πέτυχε και ένα γκολ. Και στο δικό μου μυαλό ο Καλτσάς άξιζε ευκαιρία. Ο Νίκος είναι ένας παίκτης που έπαιζε ακραίος. Τώρα παίζουμε με δύο επιθετικούς. Πρέπει να του βρούμε ρόλο να αποδίδει στο μάξιμουμ. Το ξέρει, δουλεύει και περιμένει την ευκαιρία του. Ξέρει πως είναι κοντά στην ομάδα, έχουμε μιλήσει. Από κει και πέρα, θέλουμε να φτιάξουμε μια κατάσταση, δίναμε εύκολα ευκαιρίες και υπήρχε κατάχρηση της ευκαιρίας. Να υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση θέλουμε από εδώ και πέρα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσο σημαντικό είναι το γρήγορο γκολ: «Όταν παίζουμε στην Λεωφόρο έχουν άλλη ψυχολογία τα παιδιά και στο Αγρίνιο παίξαμε με μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και δείξαμε πράγματα. Όταν παίζουμε με ομάδα που αμύνεται και θέλει γκολ μόνο από στημένη φάση ή αντεπίθεση, είναι κάτι που όταν βρεθούμε πίσω στο σκορ θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη η εικόνα μας. Από την άλλη έχουμε δεχθεί δύο γκολ, από δύο στημένα. Ένα πέναλτι και ένα φάουλ. Σε αυτό το κομμάτι κάτι κάνουμε καλά. Απλά οι λεπτομέρειες, ήταν θέμα τύχης. Τα υπόλοιπα 100 φάουλ δεν θα πάνε έτσι, όπως στην Νέα Σμύρνη. Ήταν επίπονο αυτό το κεφάλαιο και στεναχωρήσαμε τους ανθρώπους που πίστεψαν ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες. Έχουμε καλή ομάδα, απλά είχαμε μια κακή περίοδο. Μέσα από την δουλειά και την προσπάθεια να κοιτάξουμε να βρεθούμε εκεί που μας αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.