ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Αυτός είναι ο νέος Παναθηναϊκός!

Στη «σκιά» της ανατριχίλας και συγκίνησης που προκάλεσε η αποψινή βραδιά, ο νέος Παναθηναϊκός, «συστήθηκε» στον κόσμο του, επικρατώντας 66-56 της Παρτιζάν, με ένα ματς, που απλά συμπλήρωσε τα όσα έζησαν όσοι βρέθηκαν απόψε στο ΟΑΚΑ.

Αυτός είναι ο νέος Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός απόψε γιόρτασε, μαζί με τον κόσμο και τα τιμώμενα πρόσωπα, ωστόσο το μενού… περιλάμβανε και μπάσκετ. Εκεί το «τριφύλλι» στην πρώτη… παράσταση του μπροστά στον κόσμο του, ευχαριστήθηκε πάνω απ’ όλα το ματς, επικρατώντας με 66-56 της Παρτιζάν, δίχως να ιδρώσει ιδιαίτερα αφού όλα τα φώτα ήταν στραμμένα προς τους Βράνκοβιτς, Μποντιρόγκα, Αλβέρτη, αλλά και τους ενεργούς Φώτση και Διαμαντίδη, αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλα στον μεγάλο, Παύλο Γιαννακόπουλο.

Το ματς

Το ματς του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, όπως ήταν λογικό, αφού η εκδήλωση επισκίασε τα πάντα, ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ήθελε να δει την ετοιμότητα της ομάδας του, χωρίς να την αφήσει να… πατήσει γκάζι.

Ο «Σάλε» ξεκίνησε με τους Πάβλοβιτς, Παπαγιάννη, Διαμαντίδη, Λούντζη και Φώτση, με το με τις δύο ομάδες να είναι άστοχες στο ξεκίνημα. Οι «πράσινοι» είχαν διαρκώς το προβάδισμα συνεχώς, ο προπονητής των «πράσινων» έκανε συχνά αλλαγές, με το σχήμα της ομάδας να διαφέρει και στο πρώτο μέρος, ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Στο Β΄ μέρος, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά με τρίποντο του Πάβλοβιτς, ωστόσο μετά την ανάπαυλα και τη βράβευση του Παύλου Γιαννακόπουλου, τα πάντα έμοιαζαν να έχουν σταματήσει… αφού η συγκίνηση είχε κυριαρχήσει.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο «Σάλε» έβαλε για πρώτη φορά στο ματς τον Ραντούλιτσα, για να πάρει και αυτός χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός αύξησε τη διαφορά στο σκορ, «κλειδώνοντας» τη νίκη, κάτι που μικρή σημασία είχε, αλλά αν μπορούσε να σταθεί κανείς κάπου, θα ήταν στα καλά δείγματα που έδειξε τόσο ο Φελντέιν, όσο και ο Πάβλοβιτς, από τους νεοφερμένους.

Ραντούλιτσα, και Κούζμιτς λόγω και της κόπωσης από το Eurobasket, σαφώς χρειάζονται χρόνο προσαρμογής και ξεκούρασης, ενώ και οι νέοι, έπαιξαν αρκετά καλά, με τον «Σάλε» να τους χρησιμοποιεί αρκετά.

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 16 (2), Χαραλαμπόπουλος 8 (2), Μποχωρίδης 5 (1), Γιάνκοβιτς 3, Φώτσης 4, Ραντούλιτσα 4, Φελντέιν 11, Διαμαντίδης 2, Καλάθης 7 (1), Παπαγιάννης 2, Λούντζης, Κούζμιτς 4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE