ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Σήμερα κατάλαβα τι πραγματικά σημαίνει Παναθηναϊκός»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, έζησε από πρώτο χέρι την σημερινή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του, στάθηκε στο μεγαλείο αυτής της ομάδας, τονίζοντας πως όλος ο χώρος του μπάσκετ γνωρίζει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και Παύλος Γιαννακόπουλος.

Τζόρτζεβιτς: «Σήμερα κατάλαβα τι πραγματικά σημαίνει Παναθηναϊκός»

Ο Σέρβος τεχνικός είδε από κοντά την «μαγεία» του ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης, ενώ είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Παράλληλα, ο Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, δίνοντας το σύνθημα για σκληρή δουλειά από αύριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Δεν υπάρχει κανένας στο χώρο του μπάσκετ που να μην ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ποιος είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η οικογένειά του. Ολοι ξέρουν το μέγεθος της ομάδας. Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Σήμερα κατάλαβα τι πραγματικά σημαίνει ο Παναθηναϊκός βιώνοντας αυτήν την ατμόσφαιρα».

Για το αν μίλησε με τον Ντέγιαν Μποντίρογκα: «Φυσικά μίλησα με τον Ντέγιαν. Μου είπε όσα χρειαζόταν να ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Οσοι έρχονται εδώ, καταλαβαίνουν το μεγαλείο της ομάδας και πώς όλοι την έφεραν σε αυτό το επίπεδο».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα χρόνια του ως παίκτης: «Ξεχάστε αυτό το μέρος της ζωής μου. Είναι αρχαία ιστορία. Σημασία έχουν οι τωρινοί παίκτες του Παναθηναϊκού. Εχουμε πολλά σπουδαία παιδιά στα αποδυτήρια. Είναι δύσκολο να παίξεις ενα ματς σαν το σημερινό. Είχαμε περίπου 20 λεπτά καλού μπάσκετ. Δεν είναι στο DNA μου να παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Στο γήπεδο πρέπει να προσπαθείς. Εχουμε νέα παιδιά, έμπειρα παιδιά και παίκτες θρύλους. Από αύριο στην προπόνηση θα αρχίσουμε να δουλεύουμε αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε.

Θα δείτε πως θα παλεύουμε και παίκτες που δεν θα τα παρατάνε. Θέλω η ομάδα να είναι σκληρή. Η φιλοσοφία της ζωής μου έχει σχέση με αυτό. Δεν αποδέχομαι πως κάποιος είναι καλύτερος από εμένα, αν δεν το αποδείξει στο αποδείξει στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.