ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έκανε Παναθηναϊκό»

Εμφανώς συγκινημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ευχαρίστησε τον πατέρα του που τον έκανε Παναθηναϊκό, κατά τη διάρκεια της βράβευσης των ζωντανών θρύλων του Παναθηναϊκού.

«Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έκανε Παναθηναϊκό»

«Αυτά τα έχω ζήσει 25 χρόνια σαν φίλαθλος. Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ στον πατέρα μου που με έκανε Παναθηναϊκό. Ο κόσμος ψήφισε αυτούς τους αθλητές, αλλά υπάρχουν κι άλλοι πάρα πολλοί που αξίζουν κι ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία. Θα υπάρχει και μία έκπληξη στο τέλος της σεζόν», δήλωσε αρχικά συγκινημένος ο Δ. Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Nova.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν και στις επιλογές που έγιναν: «Περιμένουμε κάτι καλύτερο στο τέλος της σεζόν. Για να έχουμε επιλέξει αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν, πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν. Το τι, θα το δούμε. Ελπίζω οι επιλογές που κάναμε να μας βγουν».

Για το φινάλε, κράτησε το μήνυμα του προς τους φιλάθλους της ομάδας: «Στις δύσκολες εποχές που ζούμε να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον αθλητισμό μακριά από όλα τα υπόλοιπα, για να μας κρατά χαρούμενους και κόσμιους».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...