ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέχρι το 2019 στην Εθνική Σερβίας ο Τζόρτζεβιτς

Στο… τιμόνι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Σερβίας θα βρίσκεται μέχρι το 2019 ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Μέχρι το 2019 στην Εθνική Σερβίας ο Τζόρτζεβιτς

Ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντράγκαν Τζίλας, επιβεβαίωσε ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής του ομάδας μέχρι και το 2019.

Η συγκεκριμένη είδηση, είχε γίνει γνωστή εδώ και περίπου δύο μήνες, με τον πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, να επιβεβαιώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασία με τον Τζόρτζεβιτς.

«Συμφωνήσαμε με τον Τζόρτζεβιτς να παραμείνει για ακόμη τέσσερα χρόνια. Είναι μια απόφαση που εξασφαλίζει συνέχεια και αποτελέσματα, όχι μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στα επόμενα τουρνουά. Δεν είμαι απογοητευμένος με την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ, αλλά λυπάμαι που δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε σύμφωνα με όσα δείξαμε στο παρκέ» δήλωσε ο Ντράγκαν Τζίλας.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.772 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...