ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Όπου μου πει ο προπονητής μου»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδειξε την προτίμηση του στη θέση «3», αλλά ξεκαθάρισε πως θα αγωνιστεί όπου του πει ο προπονητής του.

Χαραλαμπόπουλος: «Όπου μου πει ο προπονητής μου»

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα έκανε το δικό του σχόλιο για την αποψινή βραδιά, εκδήλωσε την επιθυμία του να αγωνίζεται ως τριάρι, σεβόμενος όμως τις αποφάσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Είναι μία μεγάλη γιορτή. Βραβεύτηκαν παίκτες και παράγοντες που έχουν πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό», δήλωσε αρχικά ο Χαραλαμπόπουλος, πριν περάσει στο αγωνιστικό κομμάτι:

«Προσπαθούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον και να βρεθούμε μεταξύ μας. Αυτή την στιγμή παίζω στο «4» λόγω της απουσίας του Γκιστ. Οταν γυρίσει ο Γκιστ, θα δούμε πού θα παίξω. Εγώ θέλω να παίξω στο “3”, αλλά θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής μου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...