ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμόγελα για Τελάντερ!

Θετική ήταν η πρώτη εικόνα του Τελάντερ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Χαμόγελα για Τελάντερ!

Το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε ο Ράσμους Τενάντερ, ο οποίος ικανοποίησε με τα πρώτα δείγματα που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έδωσε φανέλα βασικού στον Τελάντερ, με τον Δανό αμυντικό να… τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

Ο 24χρονος παίκτης του «τριφυλλιού» εντυπωσίασε με την πρώτη του εμφάνιση που πραγματοποίησε, καθώς ήταν σωστός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας εξαιρετική δουλεία.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα στους «πράσινους» και όπως όλα δείχνουν, ο Τελάντερ αναμένεται να… δοκιμαστεί και στα λεγόμενα δύσκολα παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.