ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η κληρονομιά του Μποχωρίδη

Ο Παναθηναϊκός βράβευσε την κληρονομιά του και ο Λευτέρης Μποχωρίδης έπεσε στο παρκέ! Θα σηκωθεί και θα επιστρέψει πιο δυνατός. Για τον φίλο του, τον Δημητράκη…

Η κληρονομιά του Μποχωρίδη

Μοιάζει λίγο ειρωνικό. Τι δεν είναι, όμως, στη ζωή ειρωνικό; Στο πιο μεγάλο ματς της καριέρας του – τον τελικό κυπέλλου του 2014 – είχε αντίπαλο τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, φυσιολογικά τον κέρδισε! Την επόμενη σεζόν ήταν συμπαίκτες. Στον επόμενο τελικό του κυπέλλου ο 35χρονος γκαρντ του έκανε παρατηρήσεις στο γήπεδο και τον έπαιρνε αγκαλιά στ’ αποδυτήρια για να μιλήσουν μαζί. «Θα μιλήσω με τον φίλο μου τον Λευτεράκη», έλεγε στους δημοσιογράφους. Ο Λευτεράκης πάντα τον θαύμαζε… Μοιάζει, λένε, οι ειδικοί ο τρόπος παιχνιδιού τους. Στο χθεσινό ματς, ο Διαμαντίδης ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα. Ο Μποχωρίδης εκείνος που σημάδεψε αρνητικά το ματς. Έπεσε, χτύπησε, τραυματίστηκε, αλλά θα σηκωθεί. Γιατί γύρω του όλους όσοι από ένα περίεργο Σάββατο του 2010 τον συμβούλευαν για να είναι στο σωστό δρόμο. Κι επιπλέον έχει και τον φίλο του τον Δημητράκη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.