ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Η παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού χτες (23/9) το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την εκδήλωση «Honouring our Legacy», ήταν συγκλονιστική.

Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τον κόσμο του «τριφυλλιού», για την δυναμική παρουσία που έδωσε στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά

«Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία και κυρίως για την εκπληκτική συμμετοχή στην εκδήλωση «Honouring our Legacy» το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι επειδή οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανέκαθεν σέβονταν κι αναγνώριζαν τις αξίες και την ιστορία του συλλόγου μας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε μια οικογένεια και είναι βέβαιο επίσης ότι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, στη διάρκεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, θα είναι γιορτινή, όπως συνέβη την Τετάρτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...