ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Ανεπίτρεπτη η χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, αλλά τους έκανε και παρατηρήσεις για τη χαλάρωση που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναστασίου: «Ανεπίτρεπτη η χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Παναθηναϊκός με τρία γκολ στο πρώτο 20λεπτο, «καθάρισε» από νωρίς την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και αυτό ήταν κάτι που άρεσε στον Γιάννη Αναστασίου, καθώς οι παίκτες έκαναν ότι τους ζήτησε.

Ωστόσο η χαλάρωση στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ήταν και ο λόγος που ο Έλληνας τεχνικός έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε όσα είχαμε πει, δείξαμε σοβαρότητα, είχαμε συγκέντρωση και καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ με καλό ποδόσφαιρο. Βλέπετε πως όταν κάνουμε αυτά που λέμε και είμαστε όπως πρέπει, όλα γίνονται εύκολα. Με όποιον κι αν παίζουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Αναστασίου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο όμως, σας είπα κάποια πράγματα. Να μην χαλαρώσουμε, να συνεχίσουμε έτσι και να προσπαθήσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αντί γι’ αυτό, όμως, “καθίσαμε” και παρατήσαμε το ματς. Αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει και δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Έπρεπε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συγκέντρωση την προσπάθειά μας. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, συνεχίζουμε τη δουλειά και στο μυαλό μας είναι πλέον το ματς με τον Πλατανιά για να είμαστε όπως πρέπει και να συνεχίσουμε τις νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.