ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: «Καλύτερα να σταματήσω»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατάφερε να αγωνιστεί μόλις για 10 λεπτά με την φανέλα της Σεντ Πιερουά και όλα δείχνουν πως αυτή ήταν και η τελευταία του εμφάνιση, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια.

Σισέ: «Καλύτερα να σταματήσω»

Ο Γάλλος άσος προσπάθησε να αγωνιστεί για λογαριασμό της Σεντ Πιερουά, ομάδας που εδρεύει στο Ρεουνιόν, νησί στον ινδικό ωκεανό που αποτελεί διαμέρισμα της Γαλλίας, αλλά δεν άντεξε παραπάνω από 10 λεπτά.

Οι ενοχλήσεις στο ισχίο δεν τον έχουν αφήσει ήσυχο και φαίνεται πως η μοναδική του επιλογή, είναι να αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση.

«Πονάω ακόμη στο ισχίο, οπότε από το να κάθομαι εδώ, καλύτερα να σταματήσω. Μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να πω πως είχα προειδοποιήσει τον κόσμο για την υγεία μου. Γι’ αυτό επιστρέφω στο Παρίσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.