ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Μεγάλη μου τιμή, τους ευχαριστώ…»

Για τον Αντώνη Φώτση, η βράβευσή του, αποτέλεσε μεγάλη τιμή, το γεγονός πως βρέθηκε στην ίδια πεντάδα, με αυτούς τους μεγάλους παίκτες, ενώ όσον αφορά τον κόσμο, τους «χρέωσε», ένα μεγάλο κομμάτι, των επιτυχιών, όλα αυτά τα χρόνια.

Φώτσης: «Μεγάλη μου τιμή, τους ευχαριστώ…»

Ο «Batman», ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της χθεσινής βραδιάς, κάτι που αποτέλεσε τιμή για αυτόν, ενώ αναφορικά με την ομάδα μιλώντας στο panathinaikos24.gr, είπε πως χρειάζονται ακόμη χρόνο όλοι μαζί για να βρουν την απαιτούμενη ομοιογένεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης στο panathinaikos24.gr:

Για τη εκδήλωση και τη βράβευση του:

«Είναι μεγάλη τιμή, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με επέλεξε, είναι μεγάλη τιμή για μένα, που με ψήφισαν ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, όλα αυτά που έχω περάσει στην ομάδα, αλλά και για το μέλλον…».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο:

«Τι να πω… αυτά τα παιδιά, είναι τόσα χρόνια μαζί μας, δεν έχουν εγκαταλείψει ποτέ την ομάδα και σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι των επιτυχιών της ομάδας, τους ανήκει».

Για την ομάδα:

«Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βρεθούμε μεταξύ μας, σήμερα ήταν η πρώτη φορά, που βρεθήκαμε όλοι μαζί, χρειαζόμαστε περισσότερες προπονήσεις και αγώνες μαζί, για να βελτιώσουμε τη χημεία στην ομάδα».

Για τον Τζόρτζεβιτς:

«Όλοι ξέρουμε τι παίκτης ήταν, σίγουρα καταλαβαίνει το παιχνίδι, καλύτερα από τον καθένα, πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο συν και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.