ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«O Παναθηναϊκός περιμένει από εμένα…»

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν μια υπέροχη γιορτή για τους «πράσινους», σύμφωνα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, όπως δήλωσε στο panathinaikos24.gr. «Ο Παναθηναϊκός περιμένει από μένα και όχι εγώ από τον Παναθηναϊκό», η χαρακτηριστική ατάκα του.

«O Παναθηναϊκός περιμένει από εμένα...»

Ο 18χρονος άσος, αφού τόνισε πως τέτοιες εκδηλώσεις μόνο καλό κάνουν στην ομάδα και πως πρέπει να επαναληφθούν και στο μέλλον, μίλησε για τη νέα χρονιά, την εθνική νέων και το χρυσό στο Βόλο, αλλά και τον στόχο του, που είναι η Εθνική ανδρών…

Αναλυτικά όσα είπε στο panathinaikos24.gr ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Για την εκδήλωση και τις βραβεύσεις:

«Ήταν μια μεγάλη βραδιά γιορτής για τον Παναθηναϊκό, αλλά και το μπάσκετ γενικότερα. Ήταν εδώ μαζί μας, άνθρωποι που προσέφεραν πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και στον Παναθηναϊκό και παίκτες και παράγοντες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν τιμή για μας που παίξαμε σε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι να ξαναγίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν πολλά.

Φυσικά, πρέπει να τιμάς τους παίκτες και τους παράγοντες που έχουν προσφέρει, μόνο καλό κάνουν στην ομάδα τέτοιες εκδηλώσεις. Και για τον κόσμο αλλά και την ομάδα γενικότερα».

Για την ομάδα:

«Ακόμα είναι αρχή, είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, τώρα μαζευτήκαμε όλοι μαζί, οπότε, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα πολλά πράγματα, για το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή θέλουμε υπομονή, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να μπουν και τα άλλα παιδιά στην ομάδα και από κει και πέρα είναι θέμα δικό μας».

Για τη νέα σεζόν και τι περιμένει από τον Παναθηναϊκό:

«Όπως κάθε χρόνο, εγώ δεν περιμένω κάτι από τον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός περιμένει από μένα. Εγώ πρέπει να είμαι σοβαρός, να κάνω ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή και όλα θα έρθουν από μόνα τους.

Δεν πρέπει να βιάζομαι, είμαι ακόμα 18 ετών, δεν μπορώ να έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα ακόμα, σιγά-σιγά με τον καιρό, θα βρω το ρόλο μου, θα πάρω λεπτά συμμετοχής και από κει και πέρα είναι θέμα προπονητή και δικό μου αν θα παίξω η όχι».

Για το χρυσό με την Εθνική Νέων στο Βόλο:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μου, ήταν ότι καλύτερο να παίρνεις ένα χρυσό μετάλλιο με την Εθνική, ειδικά μέσα στη χώρα σου, με τον κόσμο μαζί που μας στήριζε, αλλά αυτό είναι παρελθόν, μια ωραία ανάμνηση. Από κει και πέρα το μπάσκετ δεν τελείωσε εδώ, με αυτό το μετάλλιο.

Ο κάθε ένας από μας, πρέπει να συνεχίσει για να πάρει και άλλα μετάλλια στο μέλλον. Αυτό θέλουμε. Και μέσα από την καλή και σωστή δουλειά, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι παίκτες».

Για την Εθνική ανδρών και αν την σκέφτεται:

«Είναι τελείως διαφορετικό θέμα η εθνική ανδρών. Για να παίξεις στην ανδρών θέλει μεγάλη προσπάθεια και δεν είναι έτσι εύκολο. Είναι στόχος μου δεν τον κρύβω, αλλά μέσα από τη δουλειά ου και τη βελτίωση θα προσπαθήσω να φτάσω εκεί, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για την Εθνική ανδρών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...