Με προορισμό τη Κίνα αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ευρωλίγκα και να δώσει δύο φιλικά.

Ένα ξεχωριστό ταξίδι ξεκινά για τον Παναθηναϊκό στην Κίνα, καθώς αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) για να λάβει μέρος στη πλαίσιο μιας σειράς των αγώνων Euroleague World Tour 2015 που διοργανώνει ανά τον κόσμο η Euroleague, ενώ έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικά.

aerodromiopao

Όπως είναι φυσικό αυτό το πρωτοποριακό ταξίδι προκαλεί έντονο ενθουσιασμό και χαρά για τους παίκτες του «τριφυλλιού», ωστόσο εξίσου σημαντικό είναι πως θα είναι πλέον όλοι μαζί σαν «οικογένεια».

Μάλιστα, οι «πράσινοι» λίγο πριν αναχωρήσουν παραχώρησαν και δηλώσεις.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα που αγωνίστηκε πέρυσι για ένα διάστημα, είπε χαρακτηριστικά: «Θα είναι ένα μακρύ ταξίδι. Θα δώσουμε κάποια καλά φιλικά. Έχω παίξει στην Κίνα. Εκεί οι άνθρωποι αγαπάνε πολύ το μπάσκετ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω και πάλι στην Ασία. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία, με καλά παιχνίδια. Θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί», ενώ στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά και στη συγκλονιστική  βραδιά της Τετάρτης, την οποία έζησε πολύ έντονα: «Είμαι περήφανος για τη γιορτή που έζησα στο ΟΑΚΑ. Ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκα με παίκτες μύθους και πόσω μάλλον που θα είμαι συμπαίκτης με δύο από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας του Παναθηναϊκού».

Aπό την άλλη, ο Τζέιμς Φελντέιν, επισκέπτεται για πρώτη φορά την πολυπληθέστερη χώρα της γης, είπε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι θα είμαστε όλοι μαζί, θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, θα μείνουμε στο ξενοδοχείο, θα βρούμε τη χημεία μας γιατί τώρα ουσιαστικά μαζευτήκαμε όλοι. Είναι σημαντικό που θα παίξουμε δύο παιχνίδια στην Κίνα αλλά και μετά στη Ρωσία για να βρούμε τη χημεία μας. Είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό που εκπροσωπεί την Ευρωλίγκα στην Ασία και είναι η πρώτη μου φορά που πάω εκεί. Είναι σημαντικό ότι πλέον είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια». rantouli kalathis rantoulitsa proponhthspao paoanaxwrisi

➡️ Γράψε το σχόλιο σου