ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Νίκη και… ο Στόγιαν στην εξέδρα (video)

Σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια, ο Παναθηναϊκός νικούσε 42-40 τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Σπόρτινγκ, για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα αξέχαστο ντέρμπι για πολλούς λόγους.

Νίκη και… ο Στόγιαν στην εξέδρα (video)

Στο «κλουβί» των Πατησίων η ατμόσφαιρα ήταν από νωρίς εκρηκτική, με τη Θύρα 13 να δίνει ξεχωριστή παράσταση και να κερδίζει, κατά κράτος, για μια ακόμη φορά, τους οπαδούς του ΟΣΦΠ. Κλασσικά πράγματα, δηλαδή…

Ο Ζάρκο Πάσπαλι είχε φορέσει τα πράσινα, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο Αλεξάντερ Βολκόφ.

Το ντέρμπι ήταν άθλιο, από άποψης θεάματος. Φτωχό σκορ, με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι είναι ανέτοιμες, στην αρχή της σεζόν και φυσικά έχοντας το άγχος και την πίεση να τους «πνίγει». Ο Νίκος Γκάλης, στο τελευταίο του ντέρμπι, σημείωσε 11 πόντους.

Με τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ξέσπασε και σκαρφάλωσε στην εξέδρα για να γίνει ένα με τους φίλους της ομάδας. Μια εικόνα που έμελλε να γίνει χάιλαιτ να τον συνοδεύει μέχρι  και σήμερα.

Ολυμπιακός (Γ.Ιωαννίδης): Μπακατσιάς, Σιγάλας 4, Τζόνσον 9, Νάκιτς, Φασούλας 4, Τόμιτς 5, Τάρλατς 13, Βολκόφ 5.

Παναθηναϊκός (Κ. Πολίτης): Αλβέρτης, Σοκ 9, Γκάλης 11, Παταβούκας 3, Πάσπαλι 5, Γιαννάκης 3, Βράνκοβιτς 1, Πετσάρσκι 6, Μυριούνης 4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ