ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Αναβλήθηκε το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν

Δεκτό έγινε το αίτημα του Ολυμπιακού να αναβληθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17.

Αναβλήθηκε το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν

Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής πήγαν… πίσω την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κ17 και ενώ είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο να πραγματοποιηθεί το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της φετινής χρονιά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Ρέντη, τελικά πήρε αναβολή!

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν αίτημα για αναβολή, εξαιτίας της συμμετοχής πολλών ποδοσφαιριστών τους στην αποστολή της Εθνικής Παίδων, η οποία συμμετάσχει στον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο και έγινε δεκτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ