ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Ανυπομονώ για τα επίσημα ματς…»

Το «θηρίο» του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μιλάει στο panathinaikos24.gr για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και εκφράζει την ανυπομονησία του για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ραντούλιτσα: «Ανυπομονώ για τα επίσημα ματς…»

Ο Σέρβος «γίγαντας», μιλώντας στο panathinaikos24.gr, εξέφρασε την χαρά του για την «φοβερή», όπως τη χαρακτήρισε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, κάτι που όπως  ανέφερε και ο ίδιος, δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου, ενώ όσον αφορά τη συνέχεια… θέλει νίκη επί του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά όσα είπε στο panathinaikos24.gr, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα:

Για την εκδήλωση και τις βραβεύσεις:

«Ήταν μια φοβερή τελετή, πριν το ματς, βλέποντας όλους αυτούς τους «μύθους» του Παναθηναϊκού στο παρκέ να βραβεύονται, ήταν και για μένα πολύ σημαντικό, δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.345 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος:

«Είμαι καλά σε γενικές γραμμές, νιώθω λίγο «βαρύς», παίξαμε απέναντι σε πολύ καλούς και σκληρούς αντιπάλους στο Eurobasket, ήταν μια καλή και ανταγωνιστική διοργάνωση. Είμαι όμως επαγγελματίας, είμαι στην ομάδα μου πλέον, πρέπει να είμαι εδώ δίπλα στους συμπαίκτες μου και να κάνω ότι μπορώ για να τους βοηθήσω, να είμαι εδώ γι΄ αυτούς. Ανυπομονώ για τη συνέχεια και τα επίσημα παιχνίδια».

Για την ομάδα:

«Ξέρω κάποιους παίκτες από πριν, γνώρισα και τους υπόλοιπους σήμερα και μπορώ να σου πω με σιγουριά, ότι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και αθλητές. Παίξαμε σήμερα για λίγο μαζί, τους έβλεπα και από τον πάγκο, πιστεύω σαν ομάδα θα πάμε καλά, έχουμε καλό μέλλον…»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό (7/10) για το κύπελλο:

«Ξέρω αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό, όχι όλα, αλλά έχω μάθει αρκετά, δεν μπορώ να περιμένω, ανυπομονώ για το ματς και φυσικά θέλω να νικήσω!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.