ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κάλεσμα για ΓΣ από Ερασιτέχνη

Την διεξαγωγή για Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (27/9), γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Κάλεσμα για ΓΣ από Ερασιτέχνη

Κάλεσμα για την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στις 27 Σεπτεμβρίου, έκανε ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωση που εξέδωσε προς τα μέλη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προς τα μέλη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Σταδίου «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» (Λεωφ. Αλεξάνδρας 160) θύρα 7α.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1) Έγκριση Προϋπολογισμού 2015-2016

2) Τρέχοντα Θέματα

 Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 5 Οκτωβρίου 2015 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

 Δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της Συνέλευσης έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, και δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς ενημερωμένα παλαιά μέλη καθώς και όσα εκ των νέων μελών, βάσει του καταστατικού, έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους.

 Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου

 Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Μιχαλαριάς          Γεώργιος Καρανάσος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...