ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ράγισε η καρδιά μου στο ΟΑΚΑ»

Τη συγκίνησή του για όλα όσα έζησε στη γιορτή του ΟΑΚΑ και τη βαθιά του υπόκλιση στους Παύλο - Θανάση Γιαννακόπουλο, αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

«Ράγισε η καρδιά μου στο ΟΑΚΑ»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που βραβεύτηκε από την ΚΑΕ ως μέλος της καλύτερης πεντάδας του «τριφυλλιού» και φυσικά αποθεώθηκε από τους φιλάθλους μίλησε στον Τύπο της Σερβίας.

«Τι να πω; Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην εκδήλωση ήταν φανταστική. Υπήρξε τόσο συναίσθημα και αγάπη, που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Ήταν απίστευτο που συγκεντρώθηκε τόσος πολύς κόσμος στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένεια Γιαννακόπουλου:

«Και οι δύο πρόεδροι (σ.σ. Παύλος και Θανάσης) είναι τρομεροί. Ειδικά ο Παύλος, ο οποίος πλέον σπανίως κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν γινόταν να χάσει αυτή τη γιορτή. Πραγματικά, μου ράγισε την καρδιά η εκδήλωση και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω. Ήμουν στον Παναθηναϊκό πριν από περίπου 15 χρόνια και δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο γιατί στις ομάδες παίκτες έρχονται και φεύγουν».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.802 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι θυμάται από το πέρασμα που είχε από τον Παναθηναϊκό: «Στο μυαλό μου έρχονται όλες οι κατακτήσεις που είχαμε, αλλά και τα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που πρέπει να ζήσει κανείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ζήσει το σερβικό ντέρμπι, αλλά είναι κάτι ξεχωριστό κι αυτό. Γι’ αυτό άξιζε που έπαιξα για τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτές τις μεγάλες μάχες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την αναμέτρηση της Ρόμα με τον Παναθηναϊκό, όπου περίπου 1000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Ιταλίας φώναζαν το όνομά μου κι ας μη φορούσα την πράσινη φανέλα».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Βεβαίως και είδα τον Σάσα, ο οποίος από το αεροπλάνο βρέθηκε κατευθείαν στο γήπεδο και έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ μιλήσαμε και λίγο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.