Στις νίκες επέστρεψαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησαν με εμφατικό τρόπο του Πλατανιά με σκορ 4-0 για την 5η αγωνιστική του ΠρωταΘλήματος Υποδομών Super League

Στα του αγώνα, οι «πράσινοι»  παρουσίασαν καλή απόδοση καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με συνδυασμό  την ασφυκτική πίεση αλλά και την διατήρηση του υψηλού ρυθμού, κατάφεραν να πετύχουν… εύκολα το δεύτερο «τρίποντο» τους στην διοργάνωση…

Για του λόγου το αληθές, πέραν των τεσσάρων τερμάτων που πέτυχαν, είχαν και δύο δοκάρια, αμφότερα στο πρώτο ημίχρονο, σε προσπάθειες των Στάικου και Αγγελόπουλου!

Μεγάλος πρωταγωνιστής, ωστόσο, της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Λάμπρου, ο οποίος έκανε χατ τρικ.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πήρα από τα… μούτρα τον αντίπαλο, αφού δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνας, πέτυχε μόλις  στο 5’ και εν συνεχεία στο 30’ δύο τέρματα, το 3-0 έγινε από τον Τζανουλίνο με κεφαλιά στο  65’. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε να το διαμορφώσει για τρίτη φορά στο 69’,ο Λάμπρου.

ΣΚΟΡΕΡ: 5’-30’-69’ Λάμπρου, 65’ Τζανουλίνος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασιλας, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομμάτης (74’ Βαλμάς), Μίγγος, Τζανουλίνος, Στάικος, Παπανικολάου (74’ Οικονομόπουλος), Αγγελόπουλος Γ., Νιούμαν, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης (62’ Κουντουριώτης).

➡️ Γράψε το σχόλιο σου