ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νέοι… τεσσάρων «αστέρων» !

Χωρίς να... κουραστούν ιδιαίτερα οι Νέοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν άνετα με 4-0 του Πλατανιά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20.

Νέοι... τεσσάρων  «αστέρων» !

Στις νίκες επέστρεψαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησαν με εμφατικό τρόπο του Πλατανιά με σκορ 4-0 για την 5η αγωνιστική του ΠρωταΘλήματος Υποδομών Super League

Στα του αγώνα, οι «πράσινοι»  παρουσίασαν καλή απόδοση καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με συνδυασμό  την ασφυκτική πίεση αλλά και την διατήρηση του υψηλού ρυθμού, κατάφεραν να πετύχουν… εύκολα το δεύτερο «τρίποντο» τους στην διοργάνωση…

Για του λόγου το αληθές, πέραν των τεσσάρων τερμάτων που πέτυχαν, είχαν και δύο δοκάρια, αμφότερα στο πρώτο ημίχρονο, σε προσπάθειες των Στάικου και Αγγελόπουλου!

Μεγάλος πρωταγωνιστής, ωστόσο, της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Λάμπρου, ο οποίος έκανε χατ τρικ.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πήρα από τα… μούτρα τον αντίπαλο, αφού δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνας, πέτυχε μόλις  στο 5’ και εν συνεχεία στο 30’ δύο τέρματα, το 3-0 έγινε από τον Τζανουλίνο με κεφαλιά στο  65’. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε να το διαμορφώσει για τρίτη φορά στο 69’,ο Λάμπρου.

ΣΚΟΡΕΡ: 5’-30’-69’ Λάμπρου, 65’ Τζανουλίνος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασιλας, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομμάτης (74’ Βαλμάς), Μίγγος, Τζανουλίνος, Στάικος, Παπανικολάου (74’ Οικονομόπουλος), Αγγελόπουλος Γ., Νιούμαν, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης (62’ Κουντουριώτης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ