ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Εδώ διώξαμε τον Ματσιούλις, τον Παπανικολάου θα πάρουμε;»

Το ενδεχόμενο περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου απέκλεισε ο Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας πως ο δρόμος για την ανάδειξη του Χαραλαμπόπουλου δεν πρόκειται να «κλείσει».

«Εδώ διώξαμε τον Ματσιούλις, τον Παπανικολάου θα πάρουμε;»

Τα… πράγματα στη θέση τους, θέλησε να βάλει Παναθηναϊκός, καθώς απέκλεισε το ενδεχόμενο  περί ενδιαφέροντος για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Νάγκετς.

Ο 25χρονος Έλληνας φόργουορντ, δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδα του Ντένβερ και πλέον η επιστροφή στην Ευρώπη αρχίζει να φαίνεται όλο και πιο πιθανή, με τα… σενάρια να τον φέρνουν στον  Παναθηναϊκό.

Έτσι, οι «πράσινοι» θέλησαν να βάλουν στοπ σε αυτά τα σενάρια, που τους ήθελαν να ενδιαφέρονται για τον Παπανικολάου, ξεκαθαρίζοντας πως:  «Εδώ διώξαμε τον Ματσιούλις για να ανοίξει ο δρόμος για τον Χαραλαμπόπουλο, θα πάρουμε τον Παπανικολάου;» είναι η θέση της πράσινης ΚΑΕ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.