Ποδόσφαιρο

Έξω Νίνης και Λαγός

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του τριφυλλιού για το ματς με τον Πλατανιά, καθώς εκτός αποστολής τέθηκαν οι Νίνης και Λαγός.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά αύριο χωρίς τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική από χτύπημα που είχε δεχθεί σε προηγούμενη προπόνηση.

Έτσι στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε θεραπεία και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πράσινων. Παράλληλα, εκτός αποστολής είναι και οι Εσιέν, Βέμερ, Σάντσεθ και Πέτριτς, ενώ εκτός τέθηκε και ο Τάσος Λαγός για λόγους τακτικής.

Αντίθετα με τους παραπάνω, ο τεχνικός του τριφυλλιού στην αποστολή που ανακοίνωσε συμπεριέλαβε τους Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο και Δώνη.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τον Πλατανιά: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Δώνης, Αμπέντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Αγγελόπουλος.

Exit mobile version