ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Ευρωπαϊκός γίγαντας ο Παναθηναϊκός»

Ενθουσιασμένος από τις πρώτες του ημέρες στο «τριφύλλι» δείχνει ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκός ως «Ευρωπαϊκό γίγαντα».

Ραντούλιτσα: «Ευρωπαϊκός γίγαντας ο Παναθηναϊκός»

Ο Σέρβος σέντερ, μέσω του προσωπικού του blog στο «euroleague.net», αναφέρετε στα πρώτα του συναισθήματα ως παίκτης των «πρασίνων» και σχολιάζει την εκπληκτική βραδιά της Τετάρτης, ενώ φυσικά γράφει και για την παρουσία του Παναθηναϊκού στην Κίνα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα:

«Καλησπέρα στους φανς της Ευρωλίγκα!

Μετά από μία πολύ συγκινητική βραδιά στο «Honouring our Legacy» που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός, φύγαμε για ένα μεγάλο ταξίδι! Προορισμός: Η Κίνα!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να περιγράψω τα συναισθήματα μου μετά την πρώτη μου εμπειρία ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι υπέροχοι, μ’ έκαναν να αισθανθώ σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου και μου άρεσε αυτό. Είδα τον τρόπο που αγαπούν την ομάδα τους κι είναι υπέροχο να παίζεις γι’ αυτούς, αλλά και για έναν… ευρωπαϊκό γίγαντα, όπως ο Παναθηναϊκός, στο top επίπεδο που είναι η ευρωλιγκα. 

Ήταν ωραίο που είδαμε αυτούς τους θρύλους στο παρκέ κι ανάμεσα σε αυτούς  ήταν κάποιοι από τους νέους μου συμπαίκτες. Επίσης, ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή όταν τιμήθηκε ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός είναι θρυλική ομάδα, με μεγάλη παράδοση και αυτό πάντα δίνει σε όλους κίνητρο.  

Τώρα, πρέπει ν’ αφήσουμε τον ενθουσιασμό από την τελετή και να ετοιμαστούμε για την Κίνα. Το «Euroleague Basketball World Tour» είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και είμαστε οι πρεσβευτές αυτής της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη στην πιο πολυπληθέστατη χώρα του κόσμου.  Αυτό είναι πολύ σημαντικό και το βλέπουμε ως μια μεγάλη ευθύνη. Προσωπικά έπαιξα στην Κίνα την περασμένη σεζόν, στους Shandong Lions. Οι αναμνήσεις μου είναι εξαιρετικές. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί κι αγαπούν το μπάσκετ. Μπορώ να πω ότι πέρασα υπέροχα στην Κίνα. 

Φυσικά, θα παίξουμε σοβαρά και στα δύο παιχνίδια, γιατί είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Έτσι, πρέπει να παίξουμε σκληρά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.