ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Είναι δυνατόν ο κ. Σπάθας;»

Την απορία του σχετικά με την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό, τον Ηλία Σπάθα, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αλαφούζος: «Είναι δυνατόν ο κ. Σπάθας;»

Η επιλογή από την ΚΕΔ να ορίσει ως διαιτητή του αγώνα ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό, τον Ηλία Σπάθα, ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε  για την εν λόγω απόφαση μέσω ανάρτησης του στο twitter.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μέσω του προφίλ που έχει στο twitter έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είναι δυνατόν ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΛΚ – Παναιτωλικού να είναι ο κος Σπάθας;;».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.800 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...