ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με «οδηγό» τον Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγες ώρες (27/9, 16.00, Novasports2, Panathinaikos24) τον Πλατανιά στη Λεωφόρο, για την 5η αγωνιστική της Super League. Δυνατό ξεκίνημα θέλει από τους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου.

Με «οδηγό» τον Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού και στο παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων, όπου επιστρέφει ως αντίπαλος ο Θανάσης Ντίνας, θέλει δώσει συνέχεια στην εμφάνιση της Τετάρτης και να πάρει εύκολο «τρίποντο».

Ο Γιάννης Αναστασίου ζητάει ένα δυνατό ξεκίνημα από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν θέλει να τους δει να χαλαρώνουν σε κανένα σημείο του αγώνα, όπως συνέβει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό.

Αρκετές οι απουσίες, αλλά υπάρχουν και επιστροφές

Οι Μλάντεν Πέτριτς, Σέρχιο Σάντσεθ και Ρόμπιν Λουντ προπονήθηκαν κανονικά, αλλά προφυλάχθηκαν από τον Γιάννη Αναστασίου και είναι εκτός αποστολής για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, ενώ επίσης απουσιάζει ο τραυματίας Νίνης, ο Γενς Βέμερ που στη χθεσινή προπόνηση έκανε θεραπεία και ο Τάσος Λαγός που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή του «τριφυλλιού» επιστρέφουν οι Χρήστος Δώνης, Χρήστος Μπούρμπος και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ενώ μέσα στους 21 είναι και ο νεαρός, Βασίλης Αγγελόπουλος.

Με ίδια «συνταγή»

Ο Αναστασίου όπως όλα δείχνουν δεν θα αλλάξει την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό. Αυτό σημαίνει πως ο Λουκ Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαρινάκη, Τελάντερ, Ταυλαρίδη και Νάνο να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας.

Μοναδικός αμυντικός χαφ θα είναι και πάλι ο Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ πιθανότατα οι Ζέκα και Πράνιτς να είναι οι εσωτερικοί μέσοι στο 4-4-2 (ρόμβος) του Έλληνα τεχνικού. Ο Ατζαγκούν θα ξεκινήσει όπως φαίνεται πίσω από τους Νίκο Καρέλη και Μάρκους Μπεργκ.

Πιθανή ενδεκάδα: Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.