ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα άκουσαν Αναστασίου-«Τριάντα»

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών, ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος του αγώνα, την ώρα που πήγαινε προς τα αποδυτήρια της ομάδας. Τα… άκουσε και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, όταν μπήκε ως αλλαγή.

Τα άκουσαν Αναστασίου-«Τριάντα»

Η εικόνα του Παναθηναϊκού σήμερα, μόνο καλή δεν ήταν, με αποτέλεσμα ο κόσμος να γιουχάρει την ομάδα (πλην ελαχίστων και γνωστών εξαιρέσεων). Από τις αποδοκιμασίες δεν «γλίτωσε» και πάλι ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Με την ολοκλήρωση του ματς και μετά τις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ο προπονητής των «πράσινων» τα άκουσε… από τον κόσμο, ο οποίος τον αποδοκίμασε με έντονο ύφος.

Παράλληλα, αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, την ώρα που μπήκε στο ματς (89΄) στη θέση του Νάνο.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.