ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Ξανά… έστειλαν το μήνυμα

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αποφάσισε. Ανοχή, μηδέν και σε κανέναν. Και σήμερα στη Λεωφόρο, ακούστηκε το γνωστό από το προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό σύνθημα, για τη «βαριά φανέλα του ΠΑΟ».

Ξανά... έστειλαν το μήνυμα

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς, δεν άρεσε καθόλου. Και δικαιολογημένα έφερε γκρίνια και αποδοκιμασίες, καθώς ο Σεπτέμβρης έφτασε στο τέλος του και το «τριφύλλι», ακόμα ψάχνει τρόπο να κάνει έναν συνδυασμό, η να βγάλει έναν αυτοματισμό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δεν έμειναν αμέτοχοι, ούτε σήμερα. Όπως και με τον Λεβαδειακό, από τους οργανωμένους ακούστηκε το σύνθημα: «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα και πρέπει να γ@μ@ει όλα τα μπ@@@@λα, παίξτε με τρέλα, παίξτε με ψυχή και όποιος δεν γουστάρει να πα να γ@@@@εί…».

Μάλιστα, στο σημερινό ματς, με την αποκαρδιωτική εμφάνιση των «πράσινων», το σύνθημα ακούστηκε ουκ ολίγες φορές, με την εξέδρα να στέλνει και πάλι το μήνυμά της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ