ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα…»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να παίζει καλύτερα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ.

«Οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα…»

Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν άρεσε, όπως ήταν φυσικό ούτε στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά, πως η ομάδα οφείλει να παρουσιάζεται καλύτερη, είτε χάνει είτε κερδίζει. Όσον αφορά το ματς με την Ξάνθη, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει και μπορεί να αλλάξει πολλά για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

Για το κακό δεύτερο ημίχρονο, όπως και με τον Λεβαδειακό:

«Είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στους εαυτούς μας. Ήταν δύσκολο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε και άλλο γκολ. Ο Πλατανιάς είχε την κατοχή αλλά δεν μας πίεσε. Πρέπει να τελειώνουμε το παιχνίδι όταν έχουμε τόσες ευκαιρίες και οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να δούμε τι κάναμε σωστά και τι όχι και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Τι πρέπει να αλλάξει ενόψει Ξάνθης:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Είναι καλό όσο κρατάμε το μηδέν στην άμυνα αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα στην επίθεση».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.