ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε, απέναντι στον Πλατανιά, αλλά αλήθεια, υπάρχει κανείς που να πιστεύει, πως με τέτοιες εμφανίσεις, σε ένα και κάτι… μήνα, θα βρίσκεται το «τριφύλλι» στην κορυφή;

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Σε μια Λεωφόρο να βράζει… και δικαίως να αποδοκιμάζει, η ομάδα του Αναστασίου πήρε το «τρίποντο» απέναντι στον Πλατανιά και έμεινε στο -3 από την κορυφή της  Super League. Μέχρι εδώ, καλά.

Η ουσία όμως δεν είναι στο σήμερα, αλλά στο αύριο… Και εξηγούμαστε. Στην επόμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα πάει στα Πηγάδια, σε μια έδρα που έχει πονέσει πολύ τα τελευταία χρόνια και δεν κερδίζει. Το ματς είναι κομβικό για πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε γιατί πέρασε από κει αέρα… ο Ολυμπιακός, είτε γιατί αν ο Παναθηναϊκός σπαταλήσει και άλλους βαθμούς, ουδείς γνωρίζει τι θα τον περιμένει γυρνώντας πίσω στην πρωτεύουσα… κλπ, κλπ.

Ο γολγοθάς όμως δεν σταματάει εκεί, αντιθέτως ξεκινάει από εκεί… ΠΑΣ Γιάννενα στη Λεωφόρο και… Τούμπα, ΑΕΚ στη Λεωφόρο, Ατρόμητος στο Περιστέρι, Ολυμπιακός στη Λεωφόρο (μετά δύο συνεχόμενα εκτός με Ηρακλή και Βέροια, αλλά ας μην φτάσουμε τόσο μακριά…).

Ο Παναθηναϊκός δεν πείθει με την εικόνα του, πως μπορεί να αλλάξει κάτι και να περάσει αλώβητος αυτή τη σειρά αγώνων, κάνοντας το 6 στα 6, που θα τον φέρει στην κορυφή, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Οι «πράσινοι» και πέρσι είχαν κάνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και πήγαν στην Τούμπα, για ματς ζωής και θανάτου, που εν τέλει πήραν. Φέτος όμως τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά, Δεν υπάρχει η ίδια ομοψυχία και ψυχολογία, ενώ και ο κόσμος βρίσκεται απέναντι…

Στο χέρι της ομάδας είναι να το αλλάξει αυτό. Να κερδίσει όλα αυτά τα ματς και να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της Super League. Από τα αποτελέσματα αυτών των παιχνιδιών, θα κριθεί και το πρωτάθλημα, ας μην κρυβόμαστε. Αν ο Παναθηναϊκός περάσει από αυτούς τους συμπληγάδες, θα βγει ατσαλωμένος, ειδάλλως θα έχουμε να λέμε… διότι ότι και αν συμβεί μετά (ακόμα και αλλαγή προπονητή), τίποτα δεν θα έχει σημασία.

Για τον Παναθηναϊκό τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αυτά τα ματς θα είναι ο καθρέπτης της ομάδας. Μετά τα αποτελέσματα αυτά, είτε καλά είτε κακά, κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί… Άπαντες κρίνονται και θα κριθούν, το πρωτάθλημα, τώρα αρχίζει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE